Skal du have fjernet en visdomstand? eller har du fået en cyste i kæben?

Så kan vi hos Tandlæge Kim S. Mogensen, hjælpe dig med hvad end du skal have foretaget inden for tandkirurgi. Vores tandklinik har beliggenhed i Lyngby, men vi har også en del kunder der kommer fra Bagsværd, Gentofte og andre steder på Sjælland for at få udført tandkirurgi. 

Skal du have en ny tid til en behandling? Så ring til os på 45 87 16 35

Ring og få en ny tid

Specialister i tandkirurgi 

Vi er specialister i tænder og tandkirurgi er en del af vores faglige kompetence. Et kirurgisk indgreb kan være nødvendigt, hvis du skal have fjernet dine visdomstænder eller hvis der er opstået cyster i kæbe eller mundslimhinde.

Vi sørger altid for at informere dig grundigt, når der er behov for et kirurgisk indgreb. På den måde kan du forberede dig bedst muligt til en operation, der måske kræver en ekstra fridag, så hævelser og lignende kan lægge sig. Det kan f.eks. være nødvendigt, hvis du får fjernet en visdomstand.

Ved kirurgiske indgreb er der flere forskellige muligheder for bedøvelse. Hvilken, der skal bruges, afhænger både af operationen og af dine ønsker. Vi sørger for en omhyggelig rådgivning, så du kan træffe et valg på et kvalificeret grundlag.

Udover tandkirurgi tilbyder vi også implantater og tandblegning.  

Hvad koster tandkirurgi?

Hos Kim S. Mogensen har vi i mange år arbejdet med tandkirurgi, du kan derfor altid få kompetent rådgivning omkring hvad der ville være den bedste løsning i dit tilfælde.

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad det koster, er du velkommen til at komme forbi og så kan vi udarbejde et prisoverslag til dig.

Du er også velkommen til at ringe ned i klinikken på 45 87 16 35 og bestille en tid.