Få hvide tænder med tandblegning​

Drømmer du om at få hvide tænder? Vi tilbyder professionel tandblegning i form af hjemmeblegning, så du kan få bleget dine tænder under en tandlæges opsyn. Tandblegning hos en tandlæge er den mest sikre metode til afblegning af tænder.

Vores tandklinik er beliggende i Lyngby, og vi har særligt mange patienter fra blandt andet Bagsværd, Gentofte og omegn, men vi tager naturligvis imod alle, der ønsker at få foretaget professionel tandblegning hos en tandlæge - eller andre tandbehandlinger.

Tandblegning ved professionel tandlæge i Lyngby

Vores tandlæge sørger for at fremstille en skinne, der passer til dit tandsæt. Skinnen skal du sove med i et par uger, før du vil kunne se resultater, men når du først har fået bleget dine tænder, holder det i rigtig lang tid.​

Vi anbefaler altid at få bleget tænder hos professionelle. Der findes mange myter og produkter til hjemmebrug, som ikke har nogen videnskabelig effekt og nogle af de produkter der findes på markedet kan endda skade emaljen og tandkødet ved forkert brug.

Hvad koster en tandblegning?

Blegning af tænder hos din tandlæge koster selvfølgelig lidt mere, end de tandblegningssæt du kan købe til en billig pris i det lokale supermarked, men til gengæld er du garanteret et holdbart resultat uden skade på tænderne.

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig mere information om vores priser på tandblegning, skal du endelig bare kontakte os på 45 87 16 35

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​ Vi glæder os til at se dig i Lyngby!