Tandimplantat i høj kvalitet med optimal holdbarhed

Mangler du én eller flere tænder, er et tandimplantat en effektiv løsning, der kan give dig dine tænder tilbage.

Hos Tandlæge Kim S. Mogensen i Lyngby tilbyder vi at indsætte et implantat der, hvor du mangler én eller flere tænder. Vi har mange års erfaring med at udføre en sådan behandling, som i vores optik er klart den bedste løsning til at få funktionelle tænder igen. Mange af vores patienter kommer fra lokalområdet omkring Lyngby, Bagsværd og Gentofte, men vi tager også gerne imod dig, uanset hvor du kommer fra.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er fremstillet i af titanium, som let accepteres af den pågældende organisme. Det fungerer som en kunstig tandrod, hvorpå der sættes en kunstig tand, der både ligner og føles som en naturlig tand. Dette er en god løsning til dig, der mangler tænder af den ene eller anden årsag. Vi leverer tandimplantater i høj kvalitet med optimal holdbarhed.

Få flotte tænder igen med et implantat

Et tandimplantat sikrer dig et flot tandsæt til fordel for dit smil og din livsglæde. Har du længe gået uden tænder, har du mærket fornemmelsen af, hvor svært det kan være at tygge maden ordentligt - for slet ikke at tale om det tomrum, der er, når der mangler en tand.

Vi kan hjælpe dig med at genskabe et flot tandsæt, som ser ganske naturligt og flot ud. Tandimplantater har en lang levetid, og siden den første blev udviklet, har udviklingen kun gjort implantater endnu bedre og stærkere. Skal vi gøre noget ved dine tænder, er du velkommen til at bestille tid i klinikken.

Hvad koster et tandimplantat?

Hos Tandlæge Kim S. Mogensen i Lyngby har vi i mange år arbejdet med implantater. Vi er derfor altid klar med kompetent rådgivning om, hvordan et tandimplantat kan sættes ind.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, og hvad det koster, kommer vi gerne med et uforpligtende prisoverslag til dig.

Den endelige pris afhænger blandt andet af, om du skal have indsat én ny tand, eller om der er tale om flere implantater.

Ring for nærmere aftale på telefon 45 87 16 35 eller udfyld formularen her på siden.